weddings

  “Er is één ding dat een foto moet bevatten, de menselijkheid van het moment”

 Deze wijze woorden zijn de basis van mijn trouwfotografie. Als een echt familiemens weet ik namelijk als geen ander hoe fijn het is om helemaal jezelf te kunnen zijn bij de mensen die het dichtst bij je staan. Maar ik vind het ook heel belangrijk dat jullie op je gemak zijn bij mij. Daar werk ik dan ook heel hard voor. Hoe ik dat doe? Door onopvallend precies op het juiste moment en op de juiste plek aanwezig te zijn. Zo leg ik jullie mooiste momenten vast, zodat die momenten nooit verloren zullen gaan. 

Zijn jullie benieuwd naar mijn werk als trouwfotograaf? Bekijk dan de prachtige trouwreportages in mijn journal van koppels door heel Nederland die jullie voor waren.

MIJN WERKWIJZE

DE STAPPEN VAN KENNISMAKING TOT OPLEVERING VAN DE TROUWFOTOGRAFIE

 Uiteraard is elk stel dat gaat trouwen anders. De een begint al ruim een jaar voor de bruiloft met plannen, terwijl de ander last-minute nog dingen moet regelen, zoals een trouwfotograaf. Maar er zijn een paar overeenkomsten die elk koppel herkent voor de bruiloft: stress en gezonde spanning. Logisch, want een bruiloft plannen en jullie klaar maken voor de grote dag ís ook ontzettend spannend! Daarom wil ik een klein stukje spanning wegnemen door jullie door de stappen te leiden die we samen gaan doorlopen, als ik de eer mag hebben om jullie trouwfotograaf te zijn. Deze zijn als volgt:

 • Hebben jullie interesse in mij als trouwfotograaf? Wat een eer! Ik stuur jullie graag mijn brochure met meer informatie toe. Deze kun je via de e-mail aanvragen.
 • We beginnen met een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Hierin leren we elkaar beter kennen en kijken we of er een goede klik is. Natuurlijk ben ik erg benieuwd naar jullie wensen, daarom wil ik hier uitgebreid met jullie over praten!
 • Wanneer er na het kenniskmakingsgesprek een goede klik is, stel ik een passende offerte samen die volledig aansluit op jullie wensen voor de grote dag. Zijn jullie akkoord met de offerte, dan is jullie datum officieel gereserveerd. 

 • Natuurlijk ben ik erg benieuwd naar alle vorderingen en de plannen voor de dag zelf, daarom wil ik graag met jullie contact houden en nog een keer afspreken in aanloop naar de bruiloft. Zo kunnen jullie zorgeloos beginnen aan jullie mooiste dag.

  Ook tijdens de gehele dag kunnen jullie zorgeloos genieten en de zorg van de foto’s volledig in mijn handen laten. Dan zorg ik ervoor dat jullie nog ontzettend lang van jullie mooiste dag kunnen nagenieten met alle mooie beelden!

INVESTERING

TROUWREPORTAGE

Elke bruiloft is anders, daarom bied ik verschillende pakketten aan. Mijn basispakket begint bij €1395,- (incl. btw) voor 6 uur aanwezig. Alle pakketten zijn inclusief:

 • Een kennismakingsgesprek;
 • Een preview met de highlights van de dag;
 • Een online galerij die je kan delen met vrienden of familie;
 • Een mini-fotoalbum door mij samengesteld;
 • Reiskosten binnen Nederland.

Willen jullie meer informatie over de pakketten? Vraag dan mijn brochure aan!

TROUWALBUM

Herbeleef de dag met een prachtig trouwalbum

Om zo lang mogelijk van deze dag te genieten, maak ik graag voor jullie een prachtig trouwalbum. Dit trouwalbum is handgemaakt en van uitzonderlijke kwaliteit. Zo maak ik gebruik van een lay-flat binding, waardoor de bolling in het midden van het album verdwijnt. Ook zijn jullie zeker van stevige pagina’s en onwijs veel cover-mogelijkheden. Het trouwalbum maak ik uiteraard helemaal naar jullie wens. 

Zijn jullie geïnteresseerd in mij als trouwfotograaf en de mogelijkheden van het trouwalbum? Neem dan contact met mij op!

MEER INFORMATIE?

Zijn jullie enthousiast over mij als trouwfotograaf? Om jullie als koppel de aandacht te kunnen geven die jullie verdienen, neem ik een beperkt aantal bruiloften aan per jaar. Wacht daarom niet te lang met boeken! Stuur mij een bericht met jullie wensen en trouwdatum, dan kijk ik of die van jullie nog vrij is!

BEKIJK EERDERE REPORTAGES

INSTAGRAM

@renatesmitphotography