WEDDINGS

Home / WEDDINGS

EEN VAN DE DINGEN DIE IK HET BELANGRIJKST VIND BIJ TROUWFOTOGRAFIE IS DAT HET PERSOONLIJK EN UNIEK IS. DIT IS NAMELIJK JULLIE DAG EN HOEWEL IK ONOPVALLEND AANWEZIG BEN VANG IK DE MOOISTE MOMENTEN IN AL HUN SPONTANITEIT EN PUURHEID. ZOALS JULLIE DAT GRAAG WILLEN.

HET LIJKT ME FANTASTISCH OM KENNIS TE MAKEN MET JULLIE EN SAMEN TE BESPREKEN HOE JULLIE MOOISTE DAG ER UIT KOMT TE ZIEN. HOE IK TE WERK GA? LEES VOORAL NOG EVEN VERDER.


WERKWIJZE

Elk stel dat gaat trouwen is anders. Zo begint het ene stel al ruim een jaar voor de bruiloft met plannen en is het andere stel nog last-minute op zoek naar een fotograaf. Met alle plezier doe ik voor alle stellen mijn uiterste best om de best passende fotograaf te zijn voor jullie bruiloft! Dit begint meestal met een kennismakingsgesprek waarin we elkaar beter leren kennen en jullie wensen uitgebreid besproken worden.

Ik vind het als fotograaf belangrijk om een ‘klik’ te hebben met het stel. Op deze manier kunnen jullie als stel beter ontspannen en voelen jullie je op je gemak voor de camera. Hierna maak ik voor jullie graag een passende offerte die volledig aansluit op jullie dag. En als deze offerte ook aansluit op jullie wensen en jullie akkoord gaan met de offerte hebben jullie de datum officieel geboekt.

Als jullie mooiste dag nadert houden we samen nauw contact en spreek ik wanneer jullie dat willen graag nog eens met jullie af om de dag nog eens met jullie te doorlopen. Zo kunnen jullie zorgeloos beginnen aan jullie mooiste dag.

Ook tijdens de gehele dag kunnen jullie zorgeloos genieten en de zorg van de foto’s volledig in mijn handen laten. Dan zorg ik er voor dat jullie nog ontzettend lang van jullie mooiste dag kunnen nagenieten met de foto’s.

TROUWALBUM

MEER INFORMATIE?

Zijn jullie enthousiast over mijn stijl van fotograferen? Wacht niet te lang en kijk snel of jouw trouwdatum nog vrij is! Ik ben erg benieuwd naar wie jullie zijn en leer jullie graag beter kennen. Jullie kunnen meer informatie aanvragen via de mail.