WEDDING – APELDOORN

Jasper en Danielle organiseerden samen een heuse ‘Do it yourself‘ barn wedding waar ze alles zelf hebben gemaakt, georganiseerd en neergezet in een vintage stijl met een vleugje eigenzinnigheid. Dit liefdevolle koppel verwenden hun gasten met een tuinfeest met oudhollandse spelletjes, live muziek en heel veel heerlijk eten. En dat er zo veel eten aanwezig was is ook geen wonder. Jasper en Danielle hebben in de loop van de jaren ontzettend veel lieve en leuke mensen om zich heen verzameld en deze willen ze graag verwennen. Ik denk ook zeker dat ze dat is gelukt! Normaal wordt de locatie gebruikt als scouting accommodatie maar eens in de zoveel tijd wordt deze mooie plek omgetoverd tot fantastische trouwlocatie

Voordat de gasten zich op de talloze taarten stortten, waren we in de, helemaal zelf gestylede kapschuur voor een prachtige ‘barn wedding’. Hier gaven Jasper en Danielle elkaar het ja-woord in het bijzijn van alle gasten. Daarna openden ze het tuinfeest met een heuse balkonscene! Hoewel het erg warm was die dag mocht dat de pret niet drukken.

Voor de shoot hebben we gekozen voor de prachtig uitgestrekte tuinen van Paleis Het Loo en de kleurige heide van de Veluwe. Na een stukje wandelen vonden we mooie plekjes om Jasper en Danielle op de gevoelige plaat vast te leggen. En zeg nou zelf, het resultaat mag er  zeker zijn ;).  

Lieve Jasper en Danielle, jullie behandelden jullie gasten als koningen, koninginnen, prinsen en prinsessen! Niet alleen jullie liefde naar elkaar straalde er vanaf maar ook de liefde naar alle mensen om jullie heen.

Het was een feestje om er bij te mogen zijn!